*AyŞeGüL yK *
Mesaj Sayısı : 152 Yaş : 33 Nerden : ismailimin Kalbinden !!! İş/Hobiler : ismaillimle ilgili herşeyi arastırmak !! Lakap : chatlak ykci !! Kayıt tarihi : 20/02/09
| Konu: İsmail YK - İstemiyorum Seni Paz Şub. 22, 2009 2:01 pm | |
| Vur, Hadi Vur Hadi Bir Kere Daha Vur Ne Anlar Yarali Can İstersen İki Vur Birzamanlar Bebegimdin, Sevdigimdin Her Şeyimdin En Cok Baglandigim, İnandigim Ask Sendin Gönderdigin Mesajlar Meger Hep Yalanmis Yasadigimiz O Güzel Günler Hepsi Rüyaymis Inanilmaz Doyulmaz, Anlatilmaz, Kanılmaz Hepsi Bir Anda Yok Oldu Yok Bir Daha Bulunmaz
Kaç Kere Kostum Peşinden Hayırsız Yalvardım, Yakardim, Yikildim Sensiz Kan Kusturdun Bana Yazik Ettin Sevene Sevilmeden Sevmenin Cezasi Budur İste
Ne Oldu Bize Cok Yazik Beraber Olamadik Sen Beni İstesende Ben İstemiyorum Artik
Artik İstemiyorum Seni Artik Sevmiyorum Ya Seni Lanet Olsun Sana Girsin Bu Ask Mezara Birgün Pisman Olsanda Istemem Dönme Bana
Dönme Bana Dönme Bana Hicran Doluyum Affetmem Gelme Bir Daha
O Sözlerin Hala Beni Yikiyor Yaptiklarin Kursun Gibi Kalbime Giriyor Karsiliksız Sevenlerin Alın Yazisi Cok Acı Sevilmeden Sevenlere Felek Böyle Vuruyor | |
|