Ayşegül YK Admin
Mesaj Sayısı : 7 Yaş : 33 Nerden : düzce İş/Hobiler : ismaillimle ilgili herşeyi arastırmak !! Lakap : chatlak ykci !! Kayıt tarihi : 01/03/09
| Konu: Akşam Keyfi'ne Konuk Olan İsmail Yk, Şarkıyla Eğitim Olamayacağını Söyledi.. Salı Mart 10, 2009 9:51 pm | |
| AKŞAM KEYFİ'NE KONUK OLAN İSMAİL YK, ŞARKIYLA EĞİTİM OLAMAYACAĞINI SÖYLEDİ.. İsmail Yk, şarkılarının safsatadan ibaret olduğunu söyleyen eleştirmenlere şarkıyla eğitim olamayacağını açıkladı. Eğitim almak isteyen insanın gazete, dergi vs. kaynaklara başvurması gerektiğini savundu..
Akşam Keyfi'ne Konuk OAKŞAM KEYFİ'NE KONUK OLAN İSMAİL YK, GELECEK ALBÜM İÇİN İDDİALI KONUŞTU.. Ünlü popçu İsmail Yk, yeni albümünün bomba gibi olacağını ve yepyeni sürprizlerle dolu, özgün olacağını açıkladı. Albüm hazırlıklarına tam gaz devam eden Ünlü sanatçı, albümünün çıkması için sabırsızlandığını, çok heyecanlı olduğunu sözlerine ekledi...
lan İsmail Yk, Gelecek Albüm İçin İddialı Konuştu..
KENAN ERÇETİNGÖZ'LE AKŞAM KEYFİ'NDE ADETA İSMAİL YK RÜZGARI ESTİ.. İsmail Yk, yurtseven kardeşlerle üçüncü albümünden sonra farklı bir şeyler denemeye başladıklarını söyledi..
İsmail Yk, ilk önce gruptan ayrılmayı düşünmediğini söyledi..
İsmail Yk, yurtseven kardeşlere desteğinin süreceğini söyledi.. | |
|